Assessment/development centre - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmov assessment centre (AC) a development centre(DC). Príprava AC a DC: určenie prediktorov, výber metód AC/DC, výber hodnotiteľov a účastníkov AC/DC, príprava časového harmonogramu. Metódy AC/DC - pozorovanie, hranie rolí, skupinová diskusia, prípadové štúdie, prezentácia, interview. Psychodiagnostické metódy.