Almanach aktuálne otázky svetovej ekonomiky a politiky
Problematika aktuálnych otázok svetovej ekonomiky, politiky, práva a medzinárodných vzťahov. Pokytuje priestor pre prezentáciu plurality názorov rôznymi formami, predovšetkým výstupmi z vedeckého výskumu.