Aspekty environmentálnej politiky v etape prechodu k znalostnej spoločnosti - Topor, Stanislav
Postavenie životného prostredia v kontexte udržateľného ekonomického rozvoja. Kanály zvyšovania produktivity z pohľadu environmentálnej politiky. Zloženie enviromentálneho sektora v USA. Vývoj exportnej úrovne EÚ, USA a Japonska v oblasti enviromentálnej produkcie.