Analýza technologických tokov slovenskej ekonomiky - Rumpelová, Daniela, 1982-
Vývoj štruktúry slovenskej ekonomiky. Na vyčíslenie technologického transferu pôvodná Input-output analýza bola rozšírená o maticu technologických tokov. Analýzou technologických tokov a Subsystem Minimal Flow Analyses boli zistené kľúčové odvetvia slovenskej ekonomiky a jadro národného inovačného systému.