Zvyšovanie kvality vysokoškolského vzdelávania ako dôsledok harmonizácie vzdelávacích procesov - Diheneščiková, Daniela
Potreba zvyšovania kvality vzdelávania. Harmonizácia vysokoškolského vzdelávania v rámci Európskej únie - Bolonský proces. Vzdelávanie a odborná príprava 2010. Hodnotenie kvality vzdelávania a odbornej prípravy pre prax študentami a pedagogickými pracovníkmi. Súčasné trendy v rámci vzdelávania vo svete a na Slovensku.