Moderné prístupy a perspektívy rozvoja predmetov vyučovaných Katedrou marketingu a obchodu Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Košiciach - Naščáková, Jana
História, súčasný stav a profil Katedry marketingu a obchodu. Spolupráca a vedecko-výskumná činnosť.