Predchádzanie kriminalite v cestnej doprave - Poliak, Miloš
Kriminalita ako závažný sociálny problém, ktorý sa často spája s pohybom tovaru. Štúdia venovaná štatistike kriminality v cestnej doprave. Počet útokov v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave podľa krajín. Územia s najvyššou pravdepodobnosťou útoku. Prevencia proti lúpeži - rady a pokyny pre vodičov.