Medziregionálna disparita SR v kontexte nových členov Európskej únie - Workie Tiruneh, Menbere
Analýza regionálnych disparít v Slovenskej republike. Empirické prístupy k meraniu regionálnych disparít. Medziregionálna disparita SR v kontexte nových členov Európskej únie. Beta konvergencia v rámci EÚ 27. Sigma konvergencia v rámci EÚ 27. Beta konvergencia a sigma konvergencia v regiónoch Slovenka.