Vplyv vývoja cien pozemkov na hospodárenie malých a stredných podnikov po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie - Kubica, Milan, 1958-
Analýza vývoja cien pozemkov v SR v kontexte vstupu Slovenska do EÚ a ich dopady na podnikanie v MSP. Do analýzy boli zahrnuté aj predvstupové roky. Hlavné príčiny a faktory vyvolávajúce zmeny v cenovej hladine na trhu nehnuteľností. Príčiny a dôsledky, ktoré ovplyvňovali vývoj cien pozemkov v jednotlivých krajoch.