Riadenie nákladov v malom a strednom podniku s využitím controllingu - Serina, Pavol
Charakteristika controllingu v MSP. Riadenie nákladov na princípoch controllingu v MSP. moderné kalkulačné metódy v plánovaní nákladov v MSP.