Podmienky pre malých a stredných podnikateľov v Slovenskej republike - Tekelová, Zuzana, 1987-
Kľúčovým subjektom na území EÚ sú najmä malé podniky. Tento typ podnikov je jedinečným poskytovateľom stability, dôležitým tvorcom pracovných miest a prispievateľom k rastu regionálneho rozvoja. Financovanie malých a stredných podnikov na Slovensku.