Vplyv zmien podnikateľského prostredia na riadenie nákladov v malých a stredných podnikoch - Tóth, Miroslav, 1961-
Radikálne zmeny v posledných rokoch spôsobili, že podniky sú stále vo väčšom ohrození. na trhu sa presadí len ten podnik, ktorý vyrába lacnejšie. Z tohto dôvodu podniky hľadajú cesty optimalizácie svojich nákladov. Jednou z ciest je aj metóda Activity Based Costing. Zameriava sa na náklady a optimalizáciu podnikových procesov.