Directions of transformation of the world financial architecture - Grossmanová, Marta
Finančná, hospodárska kríza a zadlženosť podnikateľských subjektov v spoločnosti. Suverénne fondy a súčasný reálny kapitál. Regulácia a nová finančná architektúra (NFA) sveta. NFA a zohľadnenie rizikových faktorov v danom čase.