Vývojové trendy balenia potravín - Kačeňák, Igor
Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu.