Porovnanie vybraných aspektov kultúry Kolumbie a USA - Reťkovský, Peter
Vývoj kolumbijskej kultúry a príčiny jej heterogenity. Odlišný vývoj kultúry USA. Premiešavanie kultúr v USA. Kultúrne enklávy v USA.