<The> common interst of Guido Gambetta and Alexander Dubček in finding the way out of the crisis of the 20th century - Grossmanová, Marta
Kríza 20-teho storočia a snaha o jej riešenie Alexandrom Dubčekom. Sociálny systém s ľudskou tvárou. Guido Gambetta, profesor ekonometrie na Univerzite v Boloni, bol sociálne a politicky angažovaná osobnosť. Etický a sociálny model spoločnosti.