Informačné a komunikačné technológie a ekonomický rast - Pástor, Rudolf
Význam informácií a informačnej revolúcie. Analýza vplyvu informačných a komunikačných technológií na ekonomický rast a produktivitu práce. Definícia IKT podľa Európskej komisie.