Európska identita - budúcnosť európskeho integračného projektu? - Fodorová, Veronika
Autorka sa v príspevku zaoberá "europanstvom", postavením európskej a národnej identity v členských štátoch EÚ a otázkou možností akcelerácie integračného procesu EÚ.