[Stručný prehľad dejín ekonomických teórií] - Novák, Marcel, 1979-
Recenzia na publikáciu, ktorá je rozdelená do dvanástich kapitol a prezentuje historický prierez vývoja ekonomického myslenia od jeho vzniku až po súčasnosť.