Determinanty finačnej stratégie podniku v kontexte Corporate governance - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Vybrané determinanty finančnej stratégie podniku. Finančná situácia a trhová hodnota podniku. Využitie finančných príležitostí. Úroveň a spôsob finančného riadenia a myslenia. Vzťah k externým a interným záujmovým skupinám. Finančný plán. Corporate governance. Správne orgány podniku a ich hodnotenie.