Novodobé teoreticko-metodologické modely skúmania medzinárodnej migrácie - Liďák, Ján
Teoreticko – metodologické prístupy pri skúmaní a objasňovaní príčin súčasných medzinárodných migračných procesov predovšetkým z pohľadu novodobých teoretických modelov.