Migranti v Českej republike - Billý, Ľubomír
Postavenie cudzincov v Českej republike. Štatistické údaje o počte imigrantov. Charakteristika a rozdiely medzi najpočetnejšími komunitami cudzincov v Českej republike. Výsledky posledného prieskumu verejnej mienky o postoji občanov Českej republike k imigrantom. Koncepcia vlády v oblasti migrácie. Aktuálne projekty a problémy migrácie v Českej republike.