Problematika daňových únikov pri spotrebnej dani z liehu - Válek, Juraj, 1981-
Najväčší problém pri liehu - jeho nelegálna výroba a pálenie. Trh s alkoholom v Európskej únii. Daňové úniky na spotrebnej dani z liehu. Nelegálne pálenie alkoholu v Českej republike.