Stanovenie všeobecnej hodnoty pohľadávok - návrh novej legislatívnej úpravy - Kubica, Milan, 1958-
V znaleckej praxi sú vážne pochybenia pri stanovení všeobecnej hodnoty pohľadávky, buď po formálnej stránke, ale najmä po obsahovej stránke. Autor predkladá návrh novelizácie prílohy č. 9 vyhlášky č. 492/2004 Z.z. pri doplnení súčasného stavu. Metódy sú definované, popísané a vysvetlené.