Čo ovplyvňuje cenu opcie? - Markovič, Peter, 1974-
Opcia ako silná zbraň bežného obchodno-záväzkového vzťahu. Opčná prémia. Vnútorná hodnota kúpnej opcie. Vnútorná hodnota predajnej opcie. Modelový príklad. Časová hodnota kúpnej a predajnej opcie.