Súčasné aktivity IASB v oblasti zmien platných Medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie - Mokošová, Daša, 1979-
Súčasťou publikácie „Zlepšenia IFRS“ (Improvements to IFRS) vydanou 6. mája 2010 Radou pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) sú aj novelizácie IFRS 7 Finančné nástroje: Zverejňovanie,IAS 27 Konsolidované a individuálne účtovné závierky, IAS 34 Finančné vykazovanie v priebehu účtovného obdobiaa IFRIC 13 Zákaznícke vernostné programy. Všetky prijaté zmeny v uvedených IFRS majú účinnosť od 1. januára 2011, pričom skoršia aplikácia je povolená, ale účtovná jednotka (ÚJ) musí uviesť túto skutočnosť v poznámkach.