Reštrukturalizácia ako metóda ozdravenia podniku v krízových časoch - Daniel, Peter
Fázy, ktoré nasledujú po schválení reštrukturalizačného plánu. Skupina veriteľov nedotknutá plánom. Poskytovanie štátnej pomoci v reštrukturalizácii - nové právne úpravy. Nahradenie súhlasu skupiny súdom. Skončenie reštrukturalizácie - vlastný začiatok. Súčasná európska právna úprava reštrukturalizácie.