Dve strany jedného eura - Markovič, Peter, 1974-
Vstup Slovenska do eurozóny a prijatie eura. Postoj Slovenska voči spoluúčasti na pôžičke Grécku. Finančná kríza a jej riešenie v jednotlivých krajinách eurozóny na vlastnú päsť. Problémy v Európskej únii.