Autoevalvačná empíria študentov v kontexte europassu - Tóthová, Lucia, 1960-
Prezentácia koncepcie používania jedného z nástrojov, ktorý by mal pomáhať európskym študentom lepšie prezentovať svoje kvalifikácie a schopnosti na európskom trhu práce, europassu - jazykového portfólia ako súčasti širšieho zámeru, a na ich primárne získaných údajov zistiť pripravenosť študentov vysokých škôl objektívne hodnotiť vlastné jazykové kompetencie.