Aby bola práca v tíme čo najefektívnejšia - Horáková, Dana
Efektívny manažér a efektívny tím. Zloženie tímov z hľadiska extroverzie a introverzie. Osobnostná typológia zamestnancov. Rôznorodosť ľudí v pracovnom kolektíve. Úlohy jednotlivcov v tíme. Charakteristické znaky efektívnych tímov.