Internet, ktorý naozaj predáva - Sasín, Peter
Internetové stránky a pôsobenie rušivých vplyvov na návštevníkov internetu. Hudba, zvuky a pohyb na webových stránkach. Obsah stránok a používanie cudzích a odborných slov. Záujem o zákazníka a výzvy k objednávke.