Komparácia inovačnej výkonnosti vybraných krajín EÚ - Kropková, Zlata
Verifikácia hypotézy vplyvu inovačnej výkonnosti krajín Európskej únie na ich ekonomickú vyspelosť meranú hrubým domácim produktom v parite kúpnej sily. Dendogram.