Náklady ako na dlani - Teplická, Katarína
Význam členenia nákladov v podniku z daňového hľadiska. Kategórie nákladov. Daňové a nedaňové náklady a ich rozdelenie. Vyčíslenie správneho základu dane z príjmov a vyčíslenie daňovej povinnosti. Výsledok hospodárenia a tvorba zisku.