Pomohla by integrácia finančných trhov Európe? - Janstová, Martina
Od septembra 2008 sa nezávislý Výbor európskych regulátorov cenných papierov (The Commitee of European securities regulation - CESR) zaoberá myšlienkou integrácie finančných trhov medzi členskými krajinami EÚ a tretími krajinami. Potenciálna integrácia finančných trhov by sa mala týkať tzv. trading venues, t.j. regulovaných trhov a verejne organizovaných trhov (MTF systémov EÚ, res. obdobných systémov tretích krajín).