Do ČR míří nový online broker - Čurda, Pavel
Český finančný trh obohatí nový poskytovateľ online obchodov s menovými derivátmi, spoločnosť Interbank FX z USA. Obchodovanie s cudzími menami. Expanzia mimo USA. Obchodovanie v reálnom čase. Finančné prostriedky a klienti devízových trhov.