Vývoj ohrožených pohledávek - Kalous, Roman
Problematika portfólií ohrozených pohľadávok (NPL, non-performing loans) v Európe. Vývoj NPL portfólia v európskych krajinách. Makroekonomické ukazovatele v krajinách SVE. Štúdie regiónu strednej a východnej Európy.