Větší jistota v nejistých časech? fondový business a daňový přístup OECD - Folwarczny, Zenon
Návrhy úprav OECD o zamedzení dvojitého zdanenia príjmov investorov z výnosov fondov. Definovanie pojmov - fond, príjem z fondu, zdanenie fondu. Právne a ekonomické postavenie investora. Podávanie daňového priznania zo zisku fondu.