Příležitosti a výzvy nejen pro finanční sektor finanční transakce přes mobilní internet jsou stále běžnější - Racková, Eva
Konvergencia mobilných technológií s internetovými systémami. Bankové transakcie a nákupy cez internet v mobile alebo mobilný internet. Najprogresívnejší nástroj k bežným peňažným prevodom. Nové technológie, bezpečnosť dát a informácií.