Nehmotné kultúrne dedičstvo v ére digitalizácie - Čechvalová, Anna
Zbierky tradičných vedomostí (traditional knowledge) a tradičných kultúrnych prejavov (traditional culture expressions) sú kultúrnym dedičstvom a symbolom bohatstva ľudstva. Digitalizácia nehmotného kultúrneho dedičstva. Priority ochrany kultúrneho dedičstva v SR. Ekonomický potenciál a zahraničná spolupráca ochrany kultúrneho dedičstva.