Falšovanie výrobkov a autorské pirátstvo - Žatkuliak, Emil
Spotrebiteľské správanie občanov EÚ a vzťah k falšovaným výrobkom. Hlavné predmety podozrenia z porušovania práv duševného vlastníctva. Úroveň povedomia o existencii spoločnej európskej legislatívy proti falšovaniu výrobkov a autorskému pirátstvu.