Kombinované vinuté dózy - Vítek, Miloslav
Kombinované vinuté dózy, tzv. kombidózy - uzavierateľné obaly menších objemov vhodné pre sypké a kusové výrobky. História výroby kombidóz. Vlastnosti a aplikácia kombidóz. Rôzne typy kombidóz. Technológia výroby a používané materiály.