Dodavatelské řetězce: nová kritéria - Melnyk, Steven A.
Šesť základných kritérií dobrého fungovania dodávateľského reťazca. Charakteristika jednotlivých kritérií: cena, schopnosť reagovať, bezpečnosť, udržateľnosť, pružnosť a inovatívnosť. Kombinovanie jednotlivých kritérií. Adaptabilita ako kľúč k úspechu.