Možnosti využitia kreatívneho účtovníctva pri prezentácii položiek účtovnej závierky podniku - Drozdová, Andrea
Objasnenie pojmu kreatívne účtovníctvo a možnosti jeho využitia v sústave podvojného účtovníctva. Alternatívne spôsoby zobrazenia ekonomickej reality pre využívanie kreatívneho účtovníctva. Systém regulácie účtovníctva v SR.