Mentorování a generace Y - Mister, Jeane C.
Generácia Y - mladí ľudia, ktorí sa narodili v období rokov 1977 až 1997. Výskumná štúdia, ktorá sa venovala otázkam osobných hodnôt generácie Y, správania sa pri práci, čo očakáva táto generácia vo vzťahu k zamestnávateľovi. Tri typy mentoringu - návrh autoriek štúdie ako pomoc na ceste k úspechu mladej generácie. Príklad z praxe.