Ako bude vyzerať obchodovanie s emisnými kvótami po roku 2012 - Jonáš, Radoslav
Základné princípy novej úpravy obchodovania s emisnými kvótami na úrovni EÚ a na úrovni členského štátu počas tretieho obchodovacieho obdobia 2013-2020. Regulácia a právne predpisy SR. Nariadenia a rozhodnutia aplikovateľných právnych predpisov EÚ.