Geodiverzita a biodiverzita těžebních krajin - Lipský, Zdeněk
Geodiverzita a biodiverzita krajiny. Krajinná štruktúra, geodiverzita a biodiverzita prírodných krajín. Geodiverzita a biodiverzita kultúrnych krajín. Geodiverzita a biodiverzita ťažobných krajín. Príroda v baníckej oblasti Kutnej Hory. Hodnotenie krajinnej diverzity na mikroúrovni Kutnohorska.