Inštitúcie a ekosystémové služby v demokratickej a trhovej spoločnosti - Kluvánková-Oravská, Tatiana
Inštitúcie a ekosystémové služby sa stávajú kľúčovým pojmom v oblasti udržateľného využívania prírodných zdrojov. Politika životného prostredia v podmienkach Európskej únie. Noví "hráči", nové úlohy a partnerstvá: výzvy a riziká.