Aplikácia základných kritérií teórie optimálnej menovej oblasti na Slovensko - Drastichová, Magdaléna
Úroveň plnenia základných kritérií teórie optimálnych menových oblastí na Slovensku a posúdenie či je pre ekonomiku vhodné členstvo v eurozóne.