Diagnostické metódy na odhalenie možných príčin problémov v podniku - Maťová, Hana
Metódy použitia diagnostikovania charakteristík osobnosti podniku pri odhaľovaní slabých alebo silných stránok podniku prípadne skrytých príčin týchto stránok. Podnik ako sociálne – ekonomický komplex. Hľadanie skutočných príčin problémov v podnikoch. Využitie poznatkov z psychológie človeka a poňatie podniku ako živej bytosti.