Environmentálne problémy v kontexte globalizácie - Soroková, Tatiana
Zvládnutie globálnych environmentálnych problémov a medzinárodné environmentálne režimy. Environmentálny problém ako zásah do fyzického prostredia a spoločenského prostredia ľudskou činnosťou. Problematika komunálnych odpadov. Environmentálna výchova a globalizačná problematika.